My Story

Ik ben echt super blij en enthousiast om mijn webshop 'FAZENNA ByCandice' voor te stellen aan jullie. 

Als leerkracht heb ik er altijd naar gestreefd om mijn leerlingen in hun krachten te zetten en te bouwen aan hun zelfzekerheid. Dat wil ik nu ook doen met mijn webshop. Als vrouwen mijn kleren of accessoires dragen dan wil ik dat ze zich geweldig, sensationeel en sterk voelen! Met FAZENNA zetten we ons 100% in om vrouwen aan te moedigen zichzelf te kunnen zijn en van het leven te genieten. Met FAZENNA wil ik een community van Fierce Authentic Women creëren.

Als launch collectie heb ik gekozen voor merken en stuks die ik geweldig vind! Elk item is zorgvuldig gekozen om te voldoen aan de FAZENNA-missie. De collectie bevat opvallende krachtige, hoog kwalitatieve stuks in combinatie met een aantal sterke basics. Het is leuk om deze combinatie in de kledingkast te hebben. Daarnaast is het voor mij ook belangrijk om deze verscheidenheid -ook in prijs- te kunnen aanbieden. Er is plek voor iedereen bij FAZENNA.

Ik start met een MUST HAVES, CASUAL CHIC en PARTY PROOF collectie. Wie mij al een beetje kent, zal zien dat het helemaal Candice is! ;-) 
Het zijn één voor één stuks die ik zelf heel graag draag, waar ik mezelf in kan zijn en me top in voel. Ik hoop dan ook met deze collectie heel wat meer vrouwen te doen stralen en in hun krachten te zetten, zowel tijdens gezellige als spannende momenten.
Super fier en blij om te laten weten dat ik nu ook een pop-up boutique ben gestart in Beveren!

Sinds de opstart van de webshop op 22/10 hebben we super lieve berichtjes en waardevolle feedback gekregen van jullie. Een van de meest voorkomende vragen was of jullie Fazenna items kunnen passen.. Dat is dus vanaf nu mogelijk!
Jullie kunnen alle Fazenna items vinden in de Warandestraat 8 in het geweldige Beveren-Waas.
De pop-up blijft open tot 5/05/22

Openingsuren pop-up Fazenna:
- dinsdag: 10u - 12u , 13u - 18u
- woensdag: 10u - 12u , 13u - 18u
- Donderdag: 10u - 12u , 13u - 18u
- vrijdag: 10u - 12u , 13u - 18u
- zaterdag: 10u - 12u , 13u - 18u
Adres pop-up Fazenna:
Warandestraat 8
9120 Beveren - Waas